Friday, 10 August 2012

skali da membebel msti rs nk bebel lg...bt0l kate cik d0rayaki...hahhahahah....arinie ad tst csc134....mmg bez sgt2 sbb bhgian 0bjektif sumenye aku men rembat je....hahahahaha....xtawu nk jwb...dah la 20 s0alan pulak tu...bk kn...ad0yai...         -____-"

alhamdulillah bhgian subjektif aku leh jwb...tp tu la,,xtawu la lectrer trme ke x explainati0n aku tue...hehhehehe...mnx2 sumenye baik2 aje...hahhahaha....

sbnrnye ngah bsn mlm nie...cik d0rayaki xd...dye kua...xd kwn nk gad0 lam blik nie....hmmmm....tgl bdue je dga az....keb0sanan melande diriku ini...wawawawa!!!huh!!dah la,,bek td0w je kn...qada' td0w yg lpas2.....mgu nie kn the killer week...hahhahah...k la k0wg,,papai~

assalamualaikum u 0llz....:-)

ni kwn2 aku kat klas....kwn gado kwn  mnx tlg kwn segroup wat assigment slame 3 sem ni....byk pahit manis group kt0wg nie....ira slalo0 partner ngan ecah...aku ngan yong(bdak kecik)...hehhehehe....kt0wg slalo0 gak gado law nk wt assigment...ade je yang x kene...huhuhu...beselah,,otak len2 kn...hahhaha....pape p0n bez kwn ngan kowg....s0ry law aku ad wat skt aaty taw...ak nie keras kpale skit....hihihi....=)



Thursday, 9 August 2012



ini adalah pic kazen-kazen aku belah mak aku...ktowg rapat sangat-sangat...ade yang da kawen ade yang blom...tapi pic raya tahun 2009....tgk kit0rg hepy je kan dlm pic nie...hihihihi....

aku ade 6 orang adik beradik...yang budak 2 orang pakai baju merah tu adik lelaki aku..yang last n yang second last...lelaki yang pakai baju warne kelabu blakang abang aku....aku anak kedua and aku ade 2 orang adik perempuan....adik perempuan aku yang ketiga dan keempat barisan blakang belah kanan.....

aku rase nie je kot post aku pasal serba sedikit tentang adik beradik aku dan kazen-kazen aku.....

(^__*)

Wednesday, 8 August 2012

assalamulaikum...(^_*)

huh!!  wat pertame tamenya ak mule berkecimpung dalam dunie blogger nie...syez susa weh....fenin ak dibuatnye....mcm mane la dowg yang minat sgt wat blog nie...x phm ak...ad0yai..-__-"
ak x tawu nk p0st ap sbnrnye nie...any suggestion plizzz???